Luontoteatteri

Tervetuloa teatteriin! Willimielen Luontoteatteri tarjoaa osallistujille mahdollisuuden päästä sekä näyttelemään, että mukaan yleisöön. Teatterisali löytyy luonnosta, jonne kuljetaan lyhyt matka oppaan johdolla. Eikä ramppikuumetta tarvitse pelätä, sillä tässä teatterissa pääosaa esittää ympärillä oleva luonto itse! 

Luontoteatteri voidaan toteuttaa omana erillisenä tapahtumanaan, jolloin se sopii lähiluonnossa tapahtuvaksi happihyppelyksi esimerkiksi työ- tai koulupäivän lomaan tai vaikkapa polttareitten rauhoittavaksi ohjelmanumeroksi. Luontoteatteriin voidaan helposti sisällyttää lisäpalveluja, kuten vaikkapa nuotiolla nautittavat nokipannukahvit!

Luontoteatteri voidaan yhdistää mainiosti muihin Willimielen palveluihin, kuten osaksi eräretkeä tai laajempaa työyhteisön työhyvinvointipäivää. Se sopii hyvin myös osaksi Willimielen Metsämieli-tuotteita.

Luontoteatteri tarjolla ympäri vuoden

Teatterin aihe vaihtelee vuodenaikojen mukaan, ja varustukseksi riittää säänmukainen kevyt ulkoiluvarustus. Luontoteatteriohjelman kesto paikan päällä on noin 30–60 minuuttia, minkä lisäksi aikaa kannattaa varata siirtymiseen paikalle ja sieltä pois. Minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä.

Luontoteatterin hinta 2–30 henkilön ryhmälle erillisenä ohjelmana on 370 € (sis. alv. 24%). Jos ryhmä on isompi, laskemme tarjouksen ryhmän koon ja ohjelman keston mukaan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous Luontoteatterista tai puhelimitse 045 145 0415.