Yritysviestinnän palvelut

Nämäkin verkkosivut on tehty Willimielen omana tuotantona. Tarjoamme laadukkaita yritysviestinnän palveluja, jotka ovat paljon muutakin kuin pelkkien verkkosivujen laatiminen. Työstämme sopimuksen mukaan koko yritysviestinnän suunnitelman, ja myös toteutamme sen! Suunnitelmaan voivat sisältyä esimerkiksi yrityksen verkkosivut, sosiaalisen median kanavat, painettu viestintä ja yritysviestinnän visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus.

Verkkosivuja tuotamme yleisimmillä markkinoilla olevilla julkaisujärjestelmillä, kokemusta meillä on erityisesti WordPressistä, Joomla!sta ja Concrete5:stä.

Verkkosivut räätälöidään asiakkaan toimittaman materiaalin ja asiakkaan kanssa erikseen sovittavan sivuston rakennemäärittelyn pohjalta. Myös sivujen ulkoasu suunnitellaan asiakkaan toivomusten mukaiseksi. Sivut rakennetaan lähtökohtaisesti sellaisiksi, että ne toimivat hyvin myös erilaisilla mobiililaitteilla.

Asiakkaan ei tarvitse kantaa huolta teknisistä yksityiskohdista, sillä palvelumme sisältää myös valmiin verkkosivuston asentaminen asiakkaan www-palvelimelle sekä sivuston toiminnan testaamisen eri päätelaitteilla. Tarvittaessa tehdään www-palvelinmäärittelyjen sopimisen asiakkaan haluaman www-palveluntarjoajan kanssa.

Palveluun kuuluu myös sivuston hakukoneoptimointi (Google) sekä halutut linkitykset mahdollisiin sosiaalisen median palveluihin (esim. Facebook, Twitter ja Linkedin). Pakettiin kuuluu myös asiakkaan perehdytys sisällönhallintajärjestelmän toimintaan, jotta asiakas pystyy halutessaan ylläpitämään itse sivustoa.

Palveluun kuuluu myös sivujen tekninen tuki ja ylläpito 3 kuukauden ajan sivuston valmistumisesta (arkisin ma–pe klo 9–17). Erikseen voidaan sopia myös pidemmästä ajasta tai jatkuvasta sivuston ylläpitopalvelusta.

Lisää yritysviestinnän palveluistamme voit kysyä sähköpostitse osoitteesta tai puhelimitse numerosta 010 200 6500.