Vuokraa höyrypainepesuri

Höyrypainepesuri tuo puhtautta tekstiileihin! Willimieli vuokraa ammattikäyttöön tarkoitettua imevää höyrypainepesuria (Maxima Elektra Easy) vuorokausiveloituksella 47€/alkava vrk (sis. alv. 24%). Katso tästä laitteen tekniset tiedot ja käyttöohjeet.

Pesurilla voi puhdistaa ja raikastaa esimerkiksi vesipestävät matot, kangaspäällysteiset huonekalut, runko- ja petauspatjat, auton istuimet ja kangasverhoilut sekä laminaatti- ja laattalattiat. Laite tekee puhdasta jälkeä ilman kemikaaleja ja kuuma höyry tappaa kodin tekstiileissä viihtyvät haitalliset mikrobit ja pölypunkit. Höyrypesuri pesee ja desinfioi myös uunit, saniteettitilojen seinät ja lattiat sekä saunan lauteet.

Höyrypainepesuri on noudettavissa sopimuksen mukaan Rajamäeltä tai Riihimäeltä. Vuokra maksetaan joko sähköpostitse lähetettävällä ennakkolaskulla tai käteisellä laitteen noudon yhteydessä. Tarvittaessa toimitamme myös laitteen haluttuun paikkaan ja/tai haemme sen pois, jolloin hintaan lisätään kilometrikulut 0,42€/km (toimitus/nouto enintään 50 km etäisyydelle Rajamäeltä/Riihimäeltä).

Vuokraaja vastaa laitteen rikkoutumisesta mahdollisesti aiheutuvista varaosa/korjauskuluista. Vuokraaja palauttaa laitteen pestynä ja kuivattuna, pesusta ja kuivauksesta veloitamme muuten 30€ (sis. alv.).

Tiedustelut ja varaukset info@willimieli.fi tai puhelimitse 045 145 0415.