Valokuvaus

Willimielen tekijöiltä onnistuu myös valokuvaus! Käytössämme on nykyaikainen digikameravarustus sekä viimeisimmät kuvankäsittelyohjelmat – ja tietenkin taito ja taiteellinen silmä niiden käyttöön. Tekijöidemme valokuvaustaidot ovat karttuneet mm. luontovalokuvauksen sekä kiinteistö- ja uutiskuvauksen maailmassa, joten pystymme tuottamaan laadukkaita ja luotettavia kuvauspalveluja niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Myös videotuotannot verkko- ja mainoskäyttöön onnistuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Hinnoittelemme kuvauspalvelumme asiakkaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi yksittäisiä luonto- tai uutiskuvia voidaan myydä kertajulkaisuoikeuksin, tai asiakas voi määrättyä kerta- tai tuntikorvausta vastaan ostaa koko kuvaustilanteessa tuotetun kuvamateriaalin käyttöönsä rajoittamattomin käyttöoikeuksin. Kuvauspalveluja voidaan myös yhdistää muihin tuottamiimme palveluihin, kuten yritysviestinnän palveluihin.

Uusi kiinteistökuvauspalvelumme soveltuu niin yksittäisille asunnon- ja kiinteistön myyjille, kiinteistövälittäjille kuin rakennusliikkeille ja loma-asuntojen vuokraajille. Kuvauspalvelun hinta on alkaen 90€ (sis. alv.) ja siihen sisältyy myös matkakustannukset Hyvinkään ja Riihimäen kaupunkialueilla.

Kuvaajiemme kuvanäytteisiin pääset tutustumaan omalla kuvasivustollamme, jonka löydät osoitteesta kuvat.willimieli.fi.

Kysy lisää valokuvauspalveluistamme info@willimieli.fi tai puhelimitse p. 010 200 6500.