Maisemanhoito ja historiallisten kohteiden kunnossapito

Willimieli tuottaa erilaisia maisemanhoito- ja ympäristöpalveluja. Pienkohteissa trimmaamme sopimuksen mukaan pensasaidat, leikkaamme nurmikot ja vaikkapa kunnostamme ja maalaamme piharakenteet ja aidat entistä ehommiksi!

Osaamista löytyy myös perinnemaisemien kunnostustöistä, luontoreittien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä esimerkiksi eläinten avulla tehtävästä ympäristönhoidosta. Suoritamme myös uimarantojen ja vastaavien kohteiden puhdistamisen turvallisiksi laitesukellusvarusteita käyttäen.

Referensseihimme kuuluvat myös historiallisten kohteiden kunnostus- ja ylläpitotyöt. Willimielen topparoikka on useana vuonna ahkeroinut Lounais-Hämeessä liikennöivän Jokioisten Museorautatien radan kunnossapito- ja parannustöissä.

Ratapölkkyjen vaihdon lisäksi Willimielen työnäytteisiin kuuluu museoradan varteen rakennettu resiinaretkeläisten taukolaavukokonaisuus, joka on suunniteltu ja toteutettu historialliseen rautatiemaisemaan soveliaaksi. Vastaavia rakennuksia voimme suunnitella ja toteuttaa esimerkiksi ulkoilureittien varsille.

Kysy lisää sähköpostitse  tai puhelimitse 045 145 0415.