Kanavienhallinta yrityksille

Verkon erilaisten kanavien keskitetty hallinta tuo yritykselle lisää tulovirtaa ja vapauttaa yrityksen avainhenkilöiden kädet tuottavan bisneksen parissa työskentelyyn. Kanavienhallinta voi tarkoittaa esimerkiksi verkkokaupan rutiinien ulkoistamista meille. Willimielellä on useamman vuoden kokemus mm. matkailuun liittyvien verkkopalvelujen tuottamisesta. Ylläpidämme jatkuvasti asiakkaidemme verkkosivuja, varausjärjestelmiä ja sosiaalisen median kanavia sekä tuotamme niihin myös uutta sisältöä.

Tärkeimpänä kanavienhallinnan referenssinämme on pitkään jatkunut ja alati syventynyt yhteistyö Evon Luonto Oy:n kanssa, joka on Kanta-Hämeessä toimiva kasvava majoitus- ja matkailupalvelujen tuottaja. Tällainen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä palvelu soveltuu mainiosti myös vaikkapa kiinteistövälittäjän tai autoliikkeen tarpeisiin.

Kanavienhallinta voi kattaa myös esimerkiksi yrityksen verkkokaupan ylläpidon eli tuotteiden ja tuotekuvien syöttämisen kaupan hallintajärjestelmään. Sopimukseen voidaan sisällyttää myös yrityksen sosiaalisen median tilien (Facebook, Instagram) ylläpito sekä erilaisten kolmannen osapuolen verkkomainontaratkaisujen kuten Google AdWordsin ylläpito.

Kanavienhallintaa kuukausisopimuksella

Kanavienhallinta perustuu kuukausisopimukseen, jossa määritellään tarkasti siihen sisältyvät verkkokanavat, niiden päivitys- ja ylläpitoväli sekä mahdolliset lisäpalvelut. Sopimuksessa sovitaan myös palveluun liittyvien luottamuksellisten tietojen käsittelystä.

Hallintasopimuksen lähtöhinta on 120 € kuukaudessa (alv. 0%). Palvelun tarkka hinta määritellään aina tapauskohtaisesti sopimukseen sisältyvien verkkokanavien ja muiden palvelujen määrän sekä niiden ylläpitoon kuluvan arvioidun työmäärän perusteella.

Kysy lisää kanavienhallinan palveluistamme sähköpostitse tai soittamalla 010 200 6500.