Innovaatioseteli

Luonto-osuuskunta Willimieli on Business Finlandin (entinen Tekes) innovaatiosetelin virallinen palveluntuottaja. Yrityksesi voi siis hakea Business Finlandilta innovaatioseteliä, ja käyttää meitä setelillä rahoitettavien palvelujen tuottajana. Innovaatioseteli on väline, jolla pk-yritykset voivat löytää uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kehittää omaa innovaatiotoimintaansa.

Innovaatiosetelillä rahoitettavat asiantuntijapalvelut voivat osaltamme olla esimerkiksi kansainvälistymiseen tähtäävän yrityksen viestinnän tai markkinoinnin kehittämispalveluja, tuotteiden kehittämispalveluja ja erilaisia yrityksen omaa osaamista kehittäviä palveluja.

Näin haet innovaatioseteliä

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6200 euroa (5000 euroa + arvonlisävero). Business Finlandin määritelmän mukaan innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Mieti aluksi, millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa. Ota seuraavaksi yhteyttä meihin, niin laadimme yhdessä projektisuunnitelman.

Innovaatiosetelin hakemus tehdään Business Finlandin asiointipalvelussa. Projektin vastuullisen johtajan on oltava hakijayrityksen palveluksessa. Hakijayritys on se, joka aikoo ostaa innovaatiopalveluja innovaatiosetelillä. Palveluntarjoaja (eli esimerkiksi Willimieli) ei siis voi hakea seteliä hakijayrityksen puolesta.

Katso lisätiedot Business Finlandin innovaatiosetelin kuvauksesta ja kysy meiltä lisää puhelimitse 045 145 0415 tai sähköpostitse info@willimieli.fi!