Ulkoilua Ummikoille

Kun työ- tai kaveriporukan saunaillan rehvastelut hurjista eräretkistä Keskuspuistoon ja kohtaloa uhmaavista Vantaanjoen virvoitusjuomakellunnoista alkavat kyllästyttää, Willimieli rientää apuun! Koostuipa porukkanne kokeneista eräjermuista tai mieluummin uuninpankolla lekottelevista sisäkissoista, Ulkoilua Ummikoille -paketista löytyy kaikille jotain!

Ulkoilua Ummikoille -päivä alkaa sillä, että jokainen tuo sovitulle kokoontumispaikalle ruokaa lukuun ottamatta kaiken sen, mitä kuvittelisi tarvitsevansa yhden päivän aikana willissä luonnossa. Päivä alkaa aloituskahvilla, jossa käydään yhdessä oppaidemme kanssa läpi, mitä kenenkin repusta löytyy. Tehtävä on helppo, koska kokemuksemme mukaan jokaisella luontoon lähtijällä on aina mukanaan ”juuri oikeat varusteet”. Tavoitteena onkin todistaa päivän aikana, että kunkin itse valitsemilla varusteilla oikeasti pärjää luonnossa, jopa uskomattoman pitkään. Varusteita vielä hieman ryyditetään mystisellä sinetöidyllä eväspussilla.

Kun kahvit on juotu, silmät aukaistu ja kaverin varustevalintoja salaa arvostellen silmäilty, lähdemme ulos. Olemme valinneet teidän porukkanne luonteeseen sopivan paikan, josta saatte eniten irti. Yletöntä kisakuntoa ei vaadita, sillä jalkaisin luonnossa liikuttava matka sovitetaan niin ikään porukan mukaiseksi. Myös mystisiä eväspusseja pääsee rapistelemaan ihan hetikohta.

Ulkoilua Ummikoille -paketteja on valmiina kahta kokoa, joko neljän tai kuuden tunnin mittaisina. Neljän tunnin paketin ajatuksena on, että metsästä päästyänne ehditte vielä yhdessä vaikka syömään, lillumaan kylpylään tai tekemään viime tinkaan jäänyttä firman tilinpäätöstä. Kuuden tunnin pakettiin sisältyy myös oppaan johdolla yhdessä valmistettava willi pääruoka, jota kokattaessa kukaan ei taatusti ehdi ajatella työasioita!

Ulkoilua Ummikoille, 4 tuntia

  • 5–20 osallistujaa, 1–3 Willimielistä opasta
  • Sisältää retkilounaan valmistamisen
  • Osallistujat tarvitsevat mukaansa ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät sekä vapaavalintaiset varusteet. Willimieli hoitaa kaiken muun, myös erikoisruokavaliot huomioiden.
  • Hinta 45€/henkilö (sis. alv.)

Enemmän Ulkoilua Ummikoille, 6 tuntia

  • 5–20 osallistujaa, 1-3 Willimielistä opasta
  • Sisältää retkilounaan ja päivällisen valmistamisen
  • Osallistujat tarvitsevat mukaansa ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät sekä vapaavalintaiset varusteet. Willimieli hoitaa kaiken muun, myös erikoisruokavaliot huomioiden.
  • Ryhmänne voi tuoda mukanaan omat ruokajuomat päivällisen kanssa nautittaviksi
  • Hinta 60€/henkilö (sis. alv.)

Ulkoilua Ummikoille voidaan aina räätälöidä myös juuri teidän ryhmällenne soveltuvaksi. Tiedustelut ja varaukset tai puhelimitse 045 145 0415.