Resiinaseikkailu

Ohjattu resiinaseikkailu tehdään kapearaiteisella Jokioisten Museorautatiellä Jokioisten ja Humppilan kuntien alueella. Museorautatie sijaitsee Lounais-Hämeessä Forssan lähellä. Resiinaseikkailu soveltuu normaalikuntoisille yli 15-vuotiaille.

Koko museorautatien pituus on 14 kilometriä. Retki alkaa Minkiön museorautatieasemalta, josta rataa pitkin Humppilaan 8 kilometriä ja Jokioisiin 6 kilometriä.

Lyhyemmän (enintään 3 tunnin) resiinaseikkailun aikana ehditään resiinoida Minkiöltä Jokioisille tai Humppilaan ja takaisin. Jos asiakas tilaa lisäpalveluna nuotiokahvit Palomäen taukopaikalla, tehdään retki Humppilan suuntaan. Resiinaseikkailuun voidaan yhdistää myös luontoaiheista ohjelmaa, kuten Willimielen Luontoteatteri-kokemus.

Pidemmän (enintään 6 tunnin) seikkailun aikana voidaan resiinoida koko rata päästä päähän. Tällöin taukoa voidaan pitää myös Minkiöllä.

Mukana seikkailussa on koko ajan ohjaaja, joka valmistelee ennen retken alkua resiinat käyttökuntoon ja huolehtii myös lopetustoimista retken jälkeen. Mukana on yksi ohjaaja kahta resiinaa kohden. Seikkailun aikana ohjaaja kertoo mm. rautatien historiasta sekä alueen luonnosta.

Hinnat ja varaukset

Ohjatun resiinaseikkailun alkaen-hinnat (sis. alv.):

  • 75 €/resiina 1–3 h (sis. alv., 1 resiinaan 2–4 hlö)
  • 110 €/resiina 3–6 h (sis. alv., 1 resiinaan 2–4 hlö)
  • Nuotiokahvi/tee ja makkarat 5 €/hlö
  • Luontoteatteri radan varrella tai Palomäen taukopaikalla (noin 20–30 min) 3 €/hlö

Tiedustelut ja varaukset tai puhelimitse 010 200 6500.