Lumikenkäseikkailu

Willimielen Lumikenkäseikkailussa perehdytään oppaan johdolla lumikenkäilyn tekniikkaan ja tehdään ohjattu lumikenkäretki talvisen lähiluonnon helmassa! Lumikenkäseikkailu sopii mukavaksi oheisohjelmaksi yhtä hyvin yrityksen kokouspäivään kuin vaikkapa kaveriporukan tapaamiseen. Lumikenkäseikkailuun voidaan yhdistää myös eräruokailu maastossa.

Lumikenkäseikkailun kesto sovitetaan kohteen, säätilan ja tilaajan toiveiden mukaiseksi. Ohjelman alussa opas esittelee käytettävät varusteet ja kertoo havainnollisesti lumikenkäilyn tekniikasta ja turvallisuudesta maastossa. Tämän jälkeen puetaan lumikengät jalkaan ja lähdetään retkelle! Osallistujien varusteiksi riittää säänmukainen ulkoiluvarustus ja tukevat talvikengät tai -saappaat. Auringon laskettua lumikenkäillään otsalamppujen loisteessa.

Lumikenkäseikkailu soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille asiakkaille. Seikkailun lähtöhinta on noin 35€/henkilö, sisältäen opastuksen, lumikengät, sauvat ja pimeän aikaan otsalamput. Muutaman euron lisähintaan/henkilö voidaan seikkailuun yhdistää leppoisan erähenkinen makkara- ja mehutuokio reitin varrella olevalla tulipaikalla.

Kysy lisää Willimielen Lumikenkäseikkailusta ottamalla yhteyttä Petri Seesteen, .