Jousiammuntakisa

Ohjattu jousiammuntakisa voidaan järjestää ympäri vuoden vaikka kesämökillä tai firman bilepaikan pihalla! Noin 1–1,5 tuntia kestävä aktiviteetti soveltuu liki kaiken ikäisille osallistujille noin 10–12 ikävuodesta ylöspäin. Kisassa ammutaan helppokäyttöisillä 20 paunan vastakaarijousilla ja hiilikuitunuolilla. Kisassa osallistujat jaetaan 2 joukkueeseen, jotka ampuvat kahteen 60 sentin tauluun.

Ennen kisaa opas esittelee lyhyesti jousiammunnan historiaa ja jousi- ja nuolitermistöä sekä perehdyttää osallistujat oikeaan ammuntatekniikkaan. Kilpailu alkaa harjoituskierroksella, jossa otetaan tuntumaa jouseen ja nuoliin. Kilpailu aloitetaan 10 metrin matkalla, ja joukkueiden paremmuus voidaan ratkoa siirtymällä 18 metrin etäisyydelle, joka on lyhin virallinen matka jousiammuntakisoissa. Kilpailukierroksia voidaan osallistujien halukkuuden mukaan käydä useita, ja kisan jälkeen voidaan jatkaa vapaata ammuntaa.

Suositeltu ryhmäkoko jousiammuntakisassa on 4–16 osallistujaa, jolloin ampujia on 2–8 per joukkue. Jos osallistujia on enemmän, voidaan 16 osallistujan ryhmille pitää useita kisakokonaisuuksia.

Jousiammuntakisa voidaan järjestää asiakkaan haluamassa paikassa, jossa on mahdollista asentaa jousiammuntaverkko max. 20 metrin jännevälillä (esim. puiden tai lyhtypylväiden väliin). Alueella on lisäksi oltava noin 20×50 metriä vapaata maastoa jousiammuntarataa varten. Kisa soveltuu normaalikuntoisille yli 10-vuotiaille.

Jousiammuntakisan lähtöhinta on 35€/hlö (sis. alv.) Hinta sisältää oppaan matkakulut enintään 80 km säteellä Hyvinkäältä. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä.

Kysy lisää jousiammuntakisasta sähköpostitse tai soittamalla meille 010 200 6500.