Erätaitokisa

Erätaitokisassa otetaan mittaa tytöistä ja pojista, miehistä ja naisista! Willimielen erätaitokisa voidaan järjestää ympäri vuoden, erilaisissa paikoissa ja erilaisille ryhmille. Erätaitokisa sopii ohjelmaksi niin yritysten virkistyspäivään kuin vaikkapa polttariseurueelle.

Leikkimielinen kisa sisältää 5–7 erä- ja luontoaiheista yllätysrastia, joissa punnitaan niin eräelämässä vaadittavat selviytymistaidot kuin ryhmätyökyvytkin. Kilpailu soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille osallistujille, sillä kisan reitti ja tehtävät laaditaan aina ryhmän mukaisiksi.

Kilpailu sovitetaan aina vuodenajan ja ympäristön mukaiseksi, eli kisailla voidaan yhtä hyvin pihapiirissä kuin lyhyellä lenkillä metsän siimeksessäkin. Myös sadesäällä tai talvipakkasella kisailu onnistuu, sillä osa rasteista voidaan pitää katon alla tai kokonaan sisätiloissa. Erätaitokisassa kilpaillaan 2–4 hengen joukkueina.

Erätaitokisa vedetään ryhmän koon mukaan 1 tai useamman oppaan johdolla. Aikataulu ja rastien määrä sovitaan asiakasryhmän koon ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Ryhmän vähimmäiskoko on 4 osallistujaa ja enimmäiskoko noin 40 osallistujaa.

Erätaitokisan hinta 4–10 henkilön ryhmälle on 40 €/henkilö. 11–20 hengen ryhmälle hinta on 35 €/henkilö ja 21–40 henkilölle 30 €/henkilö. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Jos kilpailu järjestetään yli 100 km päässä Hyvinkään keskustasta, laskutetaan lisäksi oppaan kilometrikustannukset voimassaolevan yleisen kilometritaksan mukaan.

Kysy lisää erätaitokisasta ja sen yhdistämisestä muihin palveluihimme, kuten erilaisiin ruokailupalveluihin tai puhelimitse 045 145 0415.