Eräretket ja -vaellukset

Lähde luontoon Willimielen opastuksella! Järjestämme asiakkaan toiveiden mukaan niin lyhyitä muutaman tunnin lähiluontoretkiä kuin pidempiäkin yön yli kestäviä vaelluksia. Lyhyet eräretket soveltuvat mainiosti esimerkiksi yrityksen työkykypäivän ohjelmaksi, pidemmät vaellukset käyvät vaikkapa perheen tai kaveriporukan yhteiseksi luontokokemukseksi. Aikaisempaa kokemusta luonnosta ei vaadita!

Lähiluontoretket voidaan järjestää asiakkaan toivomassa lähimaastossa, tai voimme järjestää eräretkiä hyviksi havaitsemissamme maastoissa esimerkiksi Hyvinkään Usmissa, Evolla tai Hämeen Järviylängön alueella Lopella ja Tammelassa. Lähiluontoretkiin voidaan yhdistää ruokailupalveluja, Metsämieli-luontohyvinvointikokemus, Luontoteatteri tai vaikkapa kädentaitokurssi, jossa valmistetaan koriste-esineitä luonnonmateriaaleista kotiin vietäväksi!

Pidemmät erävaellukset räätälöidään asiakkaiden kunnon, tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja myös kaikki varusteet eräuskottavasta ulkoiluvaatetuksesta lähtien sisältyvät tarvittaessa kokonaisuuteen. Vaellus voidaan lumettomana aikana toteuttaa patikkaretkenä, ja talviaikaan hiihtovaelluksena tai vaikkapa lumikengillä.

Vaellus voi olla joko omatoiminen tai osittain tai kokonaan huollettu. Omatoimivaelluksessa ammattitaitoiset oppaat vastaavat reitistä ja turvallisuudesta, mutta osallistujat huolehtivat yhdessä varusteiden kuljettamisesta, ruoanlaitosta ja majoitteiden pystyttämisestä. Mikä olisikaan parempi tapa nostaa tiimihenkeä tyky-päivässä kuin teltan pystyttäminen tai nuotion sytyttäminen yhdessä?

Huolletussa vaelluksessa osallistujien tehtävänä on liikkua ja nauttia luonnosta, ja henkilökunta huolehtii mm. muonituksesta ja majoitteista. Majoitus voidaan järjestää erähenkisesti teltta- tai laavumajoituksena, tai reitti voidaan laatia siten, että yöpymistukikohtana voidaan käyttää eri tasoisia mökkejä tai huviloita.

Eräretket ja -vaellukset hinnoitellaan tarjottavan palvelun laajuuden mukaan. Kysy tarjousta sähköpostitse  tai puhelimitse 045 145 0415.